Doneren als bedrijf

Word Vriend van het Verbeeten Fonds
Kanker is een nare ziekte, waar bijna iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Ook in organisaties heeft kanker een flinke impact. Bijvoorbeeld als medewerkers ziek worden of iemand in hun directe omgeving. Je kunt met jouw organisatie Vriend van het Verbeeten Fonds worden. Zo draag je direct bij aan regionale onderzoeksprojecten naar de genezing van kanker en de verbetering van zorg en begeleiding van patiënten.


Onderzoek is belangrijk
Het gebeurt steeds vaker dat mensen met kanker (gedeeltelijk) blijven werken. Door onderzoek weten we dat dit belangrijk is. Maar toch blijft de invloed van de ziekte op het arbeidsproces en de productiviteit groot. Er is meer onderzoek nodig om kanker onder controle te krijgen en de impact op de werkvloer in kaart te brengen.
 

Lidmaatschap als Vrienden van Verbeeten: sluit je aan!
‘Vrienden van het Verbeeten Fonds’ is een enthousiaste club met ondernemers en bedrijven die graag hun steentje bijdragen in de strijd tegen kanker. Als Vriend van het Verbeeten Fonds doneer je jaarlijks 1000 euro aan het fonds. Die afspraak leggen we vast in een driejarige overeenkomst. Het bedrag wordt volledig besteed aan onderzoek naar de behandeling van kanker. Het actieve bestuur van het Verbeeten Fonds zoekt continu naar relevante onderzoeken en projecten en zorgt dat het geld goed besteed wordt. Wij houden je graag op de hoogte van lopende projecten en ander nieuws over Instituut Verbeeten, het Verbeeten Fonds en de Verbeeten Challenge. Ook profiteer je van de volgende voordelen:
 
  • Je bent welkom op de jaarlijkse bijeenkomst van Vrienden van het Verbeeten Fonds;
  • Je krijgt een vermelding op onze website www.verbeetenfonds.nl;
  • Je mag met maximaal twee personen gratis deelnemen aan de jaarlijkse Verbeeten Challenge;
  • Je mag met maximaal twee personen gratis meedoen met het jaarlijkse Verbeeten Fonds tennistoernooi.

Over het Verbeeten Fonds
Instituut Verbeeten levert medisch-specialistische, oncologische zorg op maat. Met aandacht voor wat patiënten én hun naasten belangrijk vinden. Het instituut investeert continu in innovatie en onderzoek om behandeltrajecten sneller, beter en vooral patiëntvriendelijker te maken. In ruim 65 jaar tijd is Instituut Verbeeten uitgegroeid tot een hypermoderne instelling met vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Het instituut werkt samen met veel toonaangevende ziekenhuizen en zorginstellingen.

Stichting Verbeeten Fonds werd in 1984 opgericht voor en door mensen die iets terug wilden doen voor Instituut Verbeeten, omdat zij of hun naasten hier behandeld zijn. Inmiddels is het Verbeeten Fonds zelfstandig en uitgegroeid tot een stichting die wetenschappelijke onderzoeksprojecten ondersteunt in heel Noord-Brabant. Al het geld dat de stichting ophaalt wordt geïnvesteerd in onderzoek.
 


Lees hier de privacy verklaring